Nume Informaţii
Transfer Bancar Raiffeisen Bank
Dacă optezi pentru plata prin transfer bancar atunci trebuie să ştii că plăteşti anticipat, iar comanda va fi procesată după ce primim confirmarea plăţii şi te notificăm prin e-mail privind livrarea comenzii.
Detalii Cont Bancar
- Banca Raiffeisen Bank Romania : RB
- Nume titular : Popa Ionut Cosmin
- Cont in lei IBAN : RO58RZBR0000060015525169
- Cod SWIFT RZBRROBU
Paypal
PayPal, lider de încredere în plăţile online, permite cumpărătorilor şi întreprinderilor să trimită şi să primească bani online. PayPal are peste 100 de milioane de conturi de membri în 190 de ţări şi regiuni.
Cod credit (orange/vodafone/cosmote)
Pentru a putea valida un cod de reîncărcare, te rugăm să îl trimiţi printr-un ticket către departamentul comercial. După ce va fi validat, vei fi notificat prin email.
SMS prin TERACOMM
Folosim TERACOMM pentru plăţile prin SMS, efectuate din România, de la 1 la 20 euro, din orange/vodafone/cosmote/digi. NU se aplică comision.
Skrill (MoneyBookers)
Skrill este modalitate a mai ieftină de a trimite și primi bani în întreaga lume. Plăți online sigure și convenabile.Transfer Western Union

Foloseşte Western Union pentru a putea alimenta contul tău de client, oricând, cu orice sumă.
1. Tutorial transfer bani western union: http://www.banca-romaneasca.ro/pentru-tine/transfer-de-bani/cum-trimit-bani.html
Coduri Paysafecard
Paysafecard este cea mai populară metodă de tranzacţii financiare preplătite din Europa. Poţi folosi paysafecard pentru a face plăţi rapide şi fără niciun fel de inconvenient pe internet, fără a divulga în niciun fel numărul cardului tău sau informaţii despre contul bancar.
Folosirea paysafecard este extreme de uşoară:
1. Cumperi un card paysafecard
2. Selectezi paysafecard ca modalitate de plată
3. Introduci codul PIN de pe card - şi gata!